Project Description

Projectkoor het Brandpunt ***

Wie zijn we

De Stichting Projectkoor Brandpunt is in 2010 – na een eerste geslaagd concert- opgericht om de continuïteit voor projecten zeker te stellen.

Wanneer repeteren we

Een nieuw project wordt altijd ruim van te voren aangekondigd. De vaste structuur is dat enkele maanden voor aanvang van de repetitieperiode er een startavond is. Op deze avond maken de projectleden kennis met elkaar en met de dirigent. De bladmuziek en de oefenfiles worden uitgedeeld en er wordt alvast iets gezongen uit het concertprogramma.
Als de repetitieperiode aanbreekt zijn er eerst 2 notenrepetities gepland die niet verplicht zijn. Daarna repeteren we op 4 zaterdagen. Deze zijn wel verplicht. Een generale repetitie en 1 of 2 concert(en) maken het project volledig. De koorgroep komt twee weken later nog even terug om te proosten op het resultaat en gaat weer uit elkaar.
We repeteren op de zaterdagen van 10.00-16.00 uur in het Brandpunt op de Laan naar Emiclaer 101 in Amersfoort.

Waar kun je ons zien en horen

Ons volgende project start eind januari met de repetities en heeft haar concert op 30 maart 2019. Dit keer een Argentijns programma: de Misa Criolla van Ramirez met als solist Alvaro Pinto Lyon en de Misa a Buenos Aires van Martin Palméri met als solist mezzo Fanny Alofs en Simone van der Weerden op de bandoneon. De Misa Criolla wordt begeleid door de Argentijnse band olv Alvaro Rovira Ruiz. De Tangomis van Palméri wordt begeleid door het Promenade orkest.

Ga voor meer informatie en het repetitieschema naar de website of bezoek onze Facebookpagina!

Bekijk hieronder een van de optredens van Projectkoor het Brandpunt!