Project Description

GKL Sing Together Leusden *

 

Wie zijn wij

GKL Sing Together is een vierstemmig koor, dus met sopranen, alten, tenoren en bassen/baritons, op dit moment zo’n 40 leden. Het koor bestaat sinds 1984. We treden minstens 1 keer per jaar op.


Ons repertoire is heel divers, van licht klassiek tot popmuziek. Momenteel zijn we bezig met populaire muziek uit de jaren 50 tot heden, van The Chordettes tot Claudia de Breij. We werken toe naar een concert met de titel: ‘Back in time’. De Backfield Brothers gaan ons begeleiden.

Wat willen we

Gezelligheid en hard werken gaan bij ons hand in hand. Daarom is het wel belangrijk dat de koorleden zoveel mogelijk de repetities bijwonen en we verwachten ook dat je af en toe thuis studeert. Daar leveren we oefenbestanden voor aan. We werken ook aan stemvorming en stemtechniek voor een zo goed mogelijk resultaat.
De saamhorigheid in het koor is groot. Leden zijn actief in de commissies die het koor draaiende houden, we hebben maandelijks een borrel na de repetitie en af en toe een feest of dagje uit.

Wanneer repeteren we

Wij repeteren iedere maandagavond in Montessorischool ’t Ronde, Uilenhoeve 39 in Leusden.

De repetities zijn van 20:00 tot 22.00 uur. Elke 1e maandag van de maand drinken we na de repetitie een drankje voor de gezelligheid.

Waar kun je ons zien en horen

Zondag 17 februari 2019 geven we om 15.30 uur een matinee-concert in de Marcuskerk in Leusden. Op het programma bekende Popsongs van de jaren ‘50 tot ‘2000. In de hal bouwen we een expositie op met uit alle jaren belangrijke voorwerpen. Zo kunnen we nog eens terugblikken; ‘Back in time’ is de titel van ons concert.

GKL Sing Together wordt, naast de vaste pianist Caroline Kuijpers, begeleid door de Backfieldbrothers uit Achterveld.

Bezoek ook de website of Facebookpagina van SKL Sing Together!