Marijke van Leerzem
Over mij

Mijn naam is Marijke van Leerzem en ik ben de oprichter van Koorkunst Kaleidoscoop. Als je meer van me wil weten Klik hier 

Volg me

   

Marijke van Leerzem

 

Nadat ik 21 jaar heb gewerkt in de hulpverlening en voor de klas (SPH) is het tijd voor een andere werkomgeving!

Mijn missie blijft hetzelfde: verbinden

Ik werk graag met mensen die met plezier willen zingen. Het gaat om plezier en niet om audities. Het gaat om vertrouwen in groei en ontwikkeling!
Ik werk graag met jou als je af wilt van de onzekerheid over jouw zangkwaliteiten. Je kunt bij mij rekenen op muziekprojecten waar je blij van wordt, waar je zelfvertrouwen krijgt en waar je samen met anderen (verbindend) kunnen werken aan diverse mooie producties.

Ik werk vanuit een groeimindset. Je bent er misschien ‘not yet’ maar als je oefent dan kun je heel veel bereiken. Ik geloof er in dat het proces belonen in plaats van de uitkomst zorgt voor een grotere inzet en meer betrokkenheid. In een fixed mindset beginnen we er niet aan want we zijn niet muzikaal genoeg en dat staat vast. In een growth mindset ervaren we de kracht van ‘not yet’ en komen we in een leerproces waarin onze muzikaliteit kan groeien!

Door mijn laagdrempelige projecten geef ik heel veel mensen kansen voor mooie muzikale ervaringen. Ik garandeer jou een plezierige, uitdagende ervaring waar je met veel plezier en zelfvertrouwen op terug zult kijken!

De naam Kaleidoscoop geeft aan dat het mogelijk is om door draaiing telkens veranderende kleuren en figuren te zien. Zo werkt Koorkunst Kaleidscoop: telkens ietsjes anders met een nieuw verrassend mooie vorm als resultaat. 

Ik studeerde Schoolmuziek en Koordirectie en ben als dirigent verbonden aan verschillende koren zoals het Projectkoor Brandpunt en Kamerkoor Fibonacci in Amersfoort. In Leusden ben ik dirigent van Gospelkoor Relation en van het Kaleidoscoop Projectkoor. Sinds 15 mei 2017 ben ik tevens de muzikale leider van het Gemengd Koor Leusden.  

In juni 2017 ben ik gestart met een nieuwe Vocalgroup Pitched To the Max. Met deze groep, met ervaren zangers, werk ik volgens de principes van The Intelligent Choir (TIC). Deze kennis deed ik op bij de opleiding Vocal Leadership. 

In het voorjaar van 2018 kreeg ik er twee vrouwenkoren bij. In Maarssenbroek is dit: Sound Around en in Amersfoort: In Transition.

Marijke is een bekend gezicht in de koorwereld van Amersfoort. Vele mensen hebben al met veel plezier onder haar leiding gezongen.